Animals Without Limits

American Swedish non profit organisation

CHAT WITH MIA TODAY ~MAGAZINE NARA

0

Mia Mattsson-Mercer!

Måndagen den 29 augusti kl 16-17 är det dags för chatt med djurkommunikatören och djurräddaren Mia Mattsson-Mercer som driver ett hospice för hundar i Italien och skriver krönikor varje torsdag på Näras hemsida. Mia svarar på så många frågor hon kan om sitt arbete med djur under en timme, men du kan skriva in din fråga redan nu om du vill. Om du inte har möjlighet att följa chatten live kan du läsa den i sin helhet efteråt i chattarkivet.

Att tänka på:* Formulera din fråga så kortfattat som möjligt. Det är många som vill ha svar och kortfattat formulerade frågor prioriteras.* Skriv ditt riktiga förnamn.* Skriv inte in din fråga om och om igen. Det ökar inte din chans att få svar.Välkommen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: